Bouwen en verbouwen
Klussenbedrijf

4 redenen om naar Nieuwegein te verhuizen

4 redenen om naar Nieuwegein te verhuizen

Stel, u en uw partner hebben allebei een nieuwe baan, maar niet in dezelfde stad. Sterker nog, u hebt uw droombaan gevonden in Amsterdam, uw partner gaat aan de slag in Den Bosch. Is er een plaats te bedenken die voor u beiden dé ideale woonplaats is? Jazeker, die plaats is er: Nieuwegein.

Centraal gelegen

Reden nummer 1 om Nieuwegein als woonplaats te kiezen is natuurlijk de centrale ligging. Nieuwegein ligt aan drie autosnelwegen, de A2, de A12 en de A27. Met de sneltram, tegenwoordig beter bekend onder de naam Regiotram Utrecht, bent u snel in het centrum van Utrecht en op het Centraal Station. Verhuizen naar Nieuwegein is vanwege de centrale ligging een heel goed idee.

Veel te doen

Een tweede reden om Nieuwegein als woonplaats te kiezen is het feit dat er heel veel te doen is. Wist u bijvoorbeeld dat er een skipiste in Nieuwegein is? En een golfclub? En een sport- en evenementencomplex, waar u onder andere kunt zwemmen. Bent u niet zo sportief aangelegd en houdt u meer van een avondje uit in het theater, ook dat is mogelijk in Nieuwegein. Daarvoor is er De Kom, stadstheater en kunstencentrum. Ook in de nabij gelegen plaatsen Vianen, Houten en natuurlijk Utrecht is er veel te beleven. Redenen te over om te verhuizen naar Nieuwegein.

Grote steden vlakbij

Bent u een liefhebber van de grote stad? Goed nieuws, die zijn vlakbij als u in Nieuwegein woont. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn dichtbij, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Natuur vlakbij

Maar ook als u meer een natuurliefhebber bent, woont u goed in Nieuwegein. Het Groene Hart is vlakbij. Boerderijen, landerijen, veel water natuurlijk, genieten maar in dit prachtige natuurgebied vlakbij uw nieuwe woonplaats. Verhuizen naar Nieuwegein is ook voor de natuurliefhebber een hele goede keuze.

Zo verhuist u zonder moeite baar Nieuwegein

Tot slot nog wat praktische informatie over verhuizen. Begin op tijd met instanties inlichten. Allerlei zaken kunt u al ruim voor de verhuizing regelen. Dit scheelt een hoop stress in de weken vlak voor de verhuizing, dan hebt u het per slot van rekening al druk genoeg. Vraag bij verschillende verhuisbedrijven offertes aan. Het is verstandig om prijzen te vergelijken. Als u toch gaat verhuizen is het een goed moment om eens kritisch uw spullen op zolder onder de loep te nemen. Moet echt alles mee? En op de dag van de verhuizing: hou het hoofd koel, de verhuizers hebben vaker met dit bijltje gehakt, zij weten wat ze moeten doen. Als u van te voren hebt gezorgd voor een lekkere kom soep voor uzelf en de verhuisploeg is iedereen blij.

Indien u wilt verhuizen is het verstandig om offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven uit Nieuwegein. Via verhuisbedrijf Vsnm.nl komt u direct in contact met erkende verhuizers.

Dit kan u ook interesseren: